QUALITY AND FOOD SAFETY POLICY

We, Almanfoush Company, commit to apply a certified administrative system and follow up a set of policies and views to achieve the company’s objective towards quality and acquire clients and customers satisfaction.

In order to achieve this objective, we accurately commit to the international standards of quality and food safety in addition to all legal and administrative requirements (ISO 9001-ISO 22000) and activate self control operations continuously and strictly.

We always apply teamwork by encouraging partnership and enhancing training and active communication to ensure development and improvement for all products permanently.

Continuous success and distinguishing must have a basis therefore the company has equipped its plans with modern infrastructure, equipment, and developed European machines and also obtained the raw materials of high level properties especially fresh milk which is supplied to us from our own farms which have excellent healthy conditions and which is subjected to several tests and exams within our laboratories before manufacturing.

We also always try to increase production and achieve reasonable price without contradiction with quality and high level food value of our products.

We believe that such objectives can be achieved through a practiced qualified team which attend periodic training courses in all subjects specialized in quality and food safety.

Within the company, we make periodic comprehensive review for this policy and depend on what we have achieved to ensure permanent distinguishing locally and internationally.

GIDA GÜVENLİĞİ, KALİTE VE HELAL GIDA POLİTİKASI

ALMANFOUSH olarak misyon, vizyon ve değerlerimiz doğrultusunda Entegre Yönetim Sistemi politikamız;
Sektörümüzde gelişmeleri sürekli takip ederek ve kendimizi yenileyerek öncü kuruluş olmak.

ISO 9001:2015, FSSC 22000 VE SMIIC 1-24 Standartlarının öngördüğü yöntemlerle, kuruluşumuzun amaç ve kapsamına uygun olarak,
Ulusal – uluslararası mevzuat ve müşterilerimizin talep ettiği ürünleri
Mikrobiyolojik, Fiziksel ve Kimyasal spesifikasyonlara uygun üretmek,
Ürünlerimizin sağlıklı, kaliteli ve helal girdilerle, hijyenik koşullarda üretilmesini, depolanmasını ve sevkini sağlamak.

Takım ruhu içerisinde kalite, gıda güvenliği ve helal gıda bilincini tüm birimlere yaymak, müşterilerimizin görüş ve önerileri ile kendimizi sürekli geliştirerek, müşterilerimize sağlıklı, kaliteli ve helal ürünler sunmak,
“Koşulsuz Müşteri Memnuniyetini“ sağlamak.

Gıda güvenliği, Kalite ve Helal Gıda ilkelerine uygun ürünler sunmak ve bu hizmetleri gerçekleştirirken çevrenin korunması için yönetim sistemlerimizin gerekliliklerini tüm çalışanlarımızın katılımı ile uygulamak ve etkinliğini sürekli geliştirmek.

Firma içerisinde etkin iletişim kanalları oluşturarak güvenli ürün üretilmesini sağlamak.

Yüksek seviyede tüketici güvenliği ve müşteri memnuniyeti sağlamak,
Müşteri ve yasal mercilerden geri dönüşleri en kısa sürede yanıtlamak, bunları çalışanlarla paylaşarak uygunsuz geri dönüşlerin tekrarını önlemek
Üretimin her aşamasında ve son ürünün müşteriye kadar uzanan sürecinde izlenebilirliği tam olarak sağlamak.

Çalışanlarımıza, planlarımız doğrultusunda eğitim vermek,
Tedarik zincirinin her halkasında, insan sağlığını ön planda tutarak ürün güvenliğini korumak.

Yönetim sistemlerinin etkinliğini arttırmak ve iyileştirmek için sürekli gözden geçirmek.

Güvenli gıda üretimini ve tüketici ihtiyaç ve beklentilerini tam olarak karşılamayı temel ilke edinerek, hammadde kabulü ile birlikte ürünün tüketileceği ana kadar güvenli, yasalara ve helal gıda üretim şartlarına uygun ürünler üreten bir marka olmaktır.

GENEL MÜDÜR